Over Terracotta

Terracotta TCM heeft een reeks voedingssupplementen die zijn samengesteld met de hulp van de World Federation of Acupuncture-Moxibustion Societies (lid van de WHO) en TCM Doctors aan de Beijing University of Chinese Medicine.
Houd er rekening mee dat onze producten volgens de EU-regelgeving en wetgeving puur voedingssupplementen en geen medicijnen is . Wij voeren geen enkele claim.
 
De ingrediënten zijn met zorg geselecteerd en de paddestoel extracten hebben de hoogste graad en sterkten die beschikbaar zijn op de westerse markt. Ons belangrijkste doel is om leider te blijven met de beste kwaliteit in ons segment.
Wij werken alleen met partijen die GMP- en HACCP-gecertificeerd zijn en al onze ingrediënten zijn geïnspecteerd door SGS Lloyds
 
We doen constant onderzoek om de kwaliteit van onze producten te verbeteren en onze producten regelmatig te upgraden naar aanleiding van de laatste knowhow en ontwikkelingen .
We zijn ook constant op zoek om ons assortiment voedingssupplementen uit te breiden met nieuwe producten.
 
De naam Terracotta TCM is ontstaan omdat we ons willen identificeren met de geest van de Xi'An Terracotta Warriors, omdat ze een voorbeeld zijn van gerechtigheid en de moed hebben om voor idealen te vechten en te overleven.  Op dezelfde manier vinden wij bij Terracotta TCM dat iedereen toegang moet hebben tot de best mogelijke gezondheids- en welzijnsproducten, ongeacht hoe ver we moeten gaan om ze verkrijgen. We geloven in geweldige producten die de beste kwaliteit en zuiverheid bieden die de technologie van vandaag biedt, producten die mensen helpen en waar we trots op kunnen zijn.
We zijn een klein bedrijf dat groeit met kleine sprongetjes sprongen , maar we zullen niet stoppen om continu vernieuwend te zijn. Dus ons doel is om producten te blijven toevoegen met dezelfde oude maar effectieve ingrediënten die duizenden jaren geleden in Azië werden gebruikt. Maar dat is nog niet alles, ons uiteindelijke doel is om een reeks producten te maken op het gebied van persoonlijke verzorging en cosmetica, alles gebaseerd op de eeuwenoude tradities die mensen in het oude Azië genoten en zo effectief vonden.
 
We willen ervoor zorgen dat iedereen via internet een schat aan informatie over onze ingrediënten kan vinden voordat ze beslissen of ons product geschikt voor hen is.
Terwijl u onze producten uitprobeert, moedigen wij u aan om ons uw vragen te sturen en uw ervaringen te delen en we zullen ook de onze delen met u. Onze getuigenissen komen van vrienden en klanten die onze producten hebben gebruikt en die dramatische verbeteringen in hun gezondheid hebben gezien. Voor ons moet een goede gezondheid een recht zijn, geen voorrecht.
 
Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mail op info@terratcm.com